VT-Totaal Nieuw

book_vttotaal_smallVt-Totaal is helemaal opnieuw geschreven. Het is een methode waar leerlingen graag mee werken. Helemaal in kleur, veel plaatjes, goed leesbare tekst en duidelijke vragen.

VT-Totaal nieuw is vooral praktijkgericht: dus veel praktijk. En beroepstaakgestuurd. Dus geen vage opdrachten over dingen die je nooit tegenkomt in de praktijk. Maar échte opdrachten. Zoals de automonteur die ook doet in zijn dagelijkse werk. Je krijgt dus een goed beeld van waar het vak autotechnicus over gaat.

Samen met Electude hebben we ervoor gezorgd dat je moeilijke onderwerpen kunt leren door het gebruik van e-learning. Dus op de computer. Niet te veel. Maar precies genoeg.

De methode is ook competentiegericht. Je leert dus het vak zoals het écht is, met veel praktijk en veel stage, en met goede theorie die past bij de praktijk. En met hulpmiddelen die je helpen om aan jezelf te sleutelen: waar gaat het goed met me, en waar gaat het minder. Hoe benut ik mijn beste kanten? En: hoe werk ik aan mijn minder sterke punten?

VT-Totaal: just ENOUGH, just RIGHT, just 4 ME, just IN TIME, just 4 FUN