Lesmateriaal

Voor vmbo en mbo zijn er verschillende VT-Totaal pakketten te koop waarbij scholen kunnen kiezen voor VT-Totaal. De taakgestuurde methode voor vmbo Mobiliteit en Transport, de beroepstaakgestuurde methode voor vmbo of mbo (niveau 2 en 3) of een maatwerk-variant. Met of zonder e-learning van Electude.

Maatwerk

Wellicht wilt u geen curriculum in een methode. U wilt zélf uw curriculum maken? Of u gebruikt de beroepstaken van het consortium en u zoekt alleen samenhangende content? Compleet met antwoordmateriaal, toetsen en e-learning van Electude? Dan maken wij een aanbod speciaal op maat. Wij komen langs, adviseren en komen samen met u tot een juiste keuze en juiste vorm voor uw curriculum. Kosten voor dit advies? Geen! Als uw leerlingen onze content gaan gebruiken is dat geheel onze service.

Ondersteuning

VT-Totaal wordt ondersteund met een servicepakket voor de docent en het middenkader. Meer informatie over de methode VT-Totaal is te vinden op www.vttotaal.nl. U kunt ook contact opnemen met Hans Hoogbergen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bestellen

U kunt VT-Totaal bestellen bij Delta Press. Hier vindt u de verschillende pakketten.